Ole Stig Andersen fortæller
om sprog og undervisning

  <

DANSK
SPROG


 

BABEL

 

Sprog og Identitet
Virkelighed og Tro

   

HERREVÆRELSET
onsdag 27. august 2003

LYTTERKOMMENTARER

"... en udsøgt og berigende fornøjelse. Tak."
        Kåre Grønbæk

"Som sprogfreak labbede jeg det hele i mig."
        Maria de Groot Rasmussen

"... faktuel, dybtgående og humoristisk - du var en fornøjelse at høre på, tak"
        Kirsten Vej

"Tak for dit blændende bidrag til sproglig forståelse ved din medvirken i Herreværelset i dag. Det var en ren fornøjelse at lytte til."
        Rasmus Nielsen og Vibeke Lyngsø

"Jeg hørte med stor fornøjelse udsendelsen her til morgen og har også været inde på din hjemmeside, som jeg finder lærerig og meget underholdende."
        Frits Schledermann

"... et sandt tordenvejr af spændende kommentarer og formuleringer ... Jeg glæder mig til at komme din hjemmeside igennem i løbet af det næste år."
        Ole Jacobsen

"I onsdags kom jeg for sent i skole, fordi jeg begyndte at lytte til P.1, hvor du delte med dig af dine erfaringer ang. undervisning af indvandrere. Det var meget interessant."
        Jonna Kevan

"Forleden aften hørte jeg dig i radioen. Det var en fornøjelse. Du burde lave mere radio. Nu sidder jeg og ser på din hjemmeside. Imponerende. ... Din måde at fortælle på er som skabt til radio. Du gør meget abstrakte og komplekse forhold, som er på grænsen til det ubegribelige, fattelige, oplevelige, sanselige. Du er en god fortæller."
        Mogens Kløvedal

"Det var atter en stor oplevelse at høre dig... det du fortæller om er vedkommende ...og du har jo også en god radio stemme...så mine naboer her på kajen - som alle hører P1.. i hovedtelefoner på "værkstedet"... var så optaget af dine historier så de helt glemte det de var i gang med... Dejligt at høre. Knus fra mig ...Du gør fan'me en god indsats i fremmed forståelse... Det trænges."
        Lotte la Cour

Hør Ole Stig Andersen fortælle om sprog og omegn
til Nikolaj Ifversen i P1s Herreværelset   (1 time 45 min)

Sprog - radio Hør samtalen her
(Kræver RealAudioPlayer)

Herreværelsets hjemmeside
sitetæller